Tekenwerk vraagt de nodige aandacht en is de basis van een geslaagd project.
Daarom leveren wij dan ook graag nauwkeurig en correct tekenwerk af en verdiepen
wij ons steeds in de nieuwste ontwikkelingen op technologisch vlak.

Wij streven ernaar om tekenwerk zo uit te voeren dat in het verder verloop van uw project de kosten zoveel mogelijk beperkt blijven.
Een doordacht ontwerp kan u en uw klanten veel tijd en geld besparen,  dit steeds in samenspraak met de projectleider.
Wij kunnen ook uw project volledig op ons nemen, opmeten, uitwerken, bestellen en plaatsen kent voor ons geen geheimen.
Zo weet u zeker dat wij voor u de beste oplossing vinden, steeds met uw goedkeuring.

Bekijk onze realisaties om u een idee te geven in welke sectoren wij onder andere actief zijn

CAD-Opleidingen
Loading...
Vraag vrijblijvend meer info.

Waarom Freelance ?

Als werkgever heb je wel eens te maken met (langdurige) ziekte van werknemers. Door AP-modeling in te schakelen, kunt u dit gemakkelijk opvangen. Wij komen graag bij je langs of tekenen je project op afstand.

Enkele belangrijke voordelen van een freelancer inschakelen zijn:

  1. Je betaalt alleen voor wat je krijgt. Dit scheelt je dus bijkomende kosten zoals sociale lasten, een 13e maand, vakantiegeld, ziekteverlof, etc.
  2. Een freelancer komt met ervaring en is flexibel inzetbaar. Een freelancer is niet alleen specialist in zijn gebied, hij is tegelijkertijd ook een bedrijf en moet dus alles weten van boekhouding, marketing, verkooptechnieken, etc. Een freelancer is een echte duizendpoot.
  3. Verandering schrikt een freelancer niet af. Een freelancer heeft namelijk regelmatig korte projecten van meerdere bedrijven en weet zich snel aan te passen aan een nieuwe omgeving. De freelancer is een echte kameleon.
  4. Een freelancer weet als geen ander hoe belangrijk goede service is. De klant tevreden houden is belangrijk voor zijn werk en hij zal dan ook alleen gaan voor het beste resultaat. Projecten waarvoor hij niet gekwalificeerd is, zal hij dan ook niet aannemen.
  5. Flexibiliteit is één van de pijlers waarop de freelancer zijn bedrijf bouwt. Soms kan het arbeidsrecht de dynamiek binnen een bedrijf nadelig beïnvloeden. Doordat de freelancer hier niet mee te maken heeft, kan hij werken waar en wanneer hij dat wil. Ook kan zowel de freelancer als de opdrachtgever de samenwerking op ieder moment beïndigen.

Met Shapework hoef je je geen zorgen te maken over de juiste hardware of software, die hebben we allemaal zelf in huis. Ook zorgen we dat we gebruik maken van de laatste innovaties, zodat we altijd bij de tijd zijn en op de beste, gemakkelijkste en snelste manier kunnen werken.

Shapework is snel en flexibel. We bespreken altijd vooraf met je hoe we te werk gaan en leggen je alle details uit voordat we werkelijk aan de slag gaan. het is voor ons belangrijk dat niemand voor verrassingen komt te staan.

Recente projecten

AP-modeling is gespecialiseerd in het ontwikkelen van toepassingen in Autocad, Inventor & alle Office-pakketten.
Ook voor het omvormen van code van bestaande software kunt u bij ons terecht!
Shapework - CAD-Experts - Logo